fbpx
“Ahol a Természet Valóság”

NYÁRI STRAND

Üdvözöljük Nyári Medencéinknél

Bemutatkozás

A nyári szezonban a fedett fürdőnk mellett árnyékos erdei strandunkkal kiegészülve lehetőséget kínálunk minden korosztály számára megtalálni a megfelelő fürdőzési igényt. A főszezonban (május 30. – augusztus 31.) 7 medencével kiegészülve összesen 12 medence közül válogathatnak az ide érkező vendégek. Baba pancsoló, vizivár, gyermekmedence várja a legkisebbeket. Felnőtt vendégeink a két sávos 25 m úszómedence, a pergolás és a fokozatosan mélyülő ülőmedence közül válogathatnak. Termálkertünk, mely a strand területén egy különálló létesítmény,  elhúzható tetővel, vizes blokkal, pihenő ágyakkal biztosítja felnőtt vendégeink számára a nyári szezonban is a csendes és nyugodt kikapcsolódást.

Mozaikos

ÜZEMEL
Vízmélysége: 80 cm
Vízhőmérséklet: 36 °C

Pergolás


Vízmélysége: 100 cm
Vízhőmérséklet: 34 – 36 °C

Termálkert


Vízmélysége: 110-115 cm
Vízhőmérséklet: 36 – 38 °C

Gyermek


Vízmélysége: 80 cm
Vízhőmérséklet: 30 – 33 °C

Osztott Ülő


Vízmélysége: 80-120 cm
Vízhőmérséklet: 34 – 36 °C

Vizivár


Vízmélysége: 50 cm
Vízhőmérséklet: 33 – 34 °C

Pancsoló


Vízmélysége: 40 cm
Vízhőmérséklet: 30 – 33 °C

Úszómedence


Vízmélysége: 80-200 cm
Vízhőmérséklet: 28 – 30 °C

SZOLGÁLTATÁSOK

 

  • Italbár
  • Lángos Büfé
  • Masszázs
  • Homokos sportpálya
  • Napozó terasz
  • Zenés esti fürdők 
  • Strand butik

A Hertelendi Termálfürdő- és Szaunapark Baranya megyében a Mecsek- Hegyhát üdülőkörzetben, Pécstől 20 km-re található.
Két termálkútja 37 °C-os és 63 °C-os vizet szolgáltat.
A víz minősége vizsgált alkotók alapján nátrium hidrogén-karbonátos jellegű, igen lágy, fluoridos termálvíz, melyet természetes ásványvíznek minősítettek. Vizeink összetétele kedvező hatással van a reumatikus, ízületi, keringési és idegrendszeri megbetegedésekre. Ivókúraként alkalmazva pedig fluoridtartalma miatt fogínybetegségek kezelésére is alkalmas. Akár sportsérülésről, öröklött problémáról, vagy a rossz testtartásból fakadó panaszról legyen szó, termálvizünk nagyon sokat segíthet ezen problémák kezelésében. Gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatásainak köszönhetően kiváló kiegészítő megoldása lehet a végtagsérülteknek, ha 2-3 hétig kúraszerűen fürdőznek.
A legtöbben természetesen relaxálni járnak a termálfürdőnkbe, nem is csoda, hiszen az egész napos fürdőzés ellazít, oldja a stresszt és nyugtatja a görcsös izmokat. Egy wellness hétvége után pedig garantáltan jót fogunk aludni, és könnyedén kipihenjük az előző hét fáradalmait.