fbpx
Kedvezményes wellness napok

Hétköznapi akcióink

Hozzánk megéri eljönni hétköznap is!

Akcióink általános tudnivalói

2020. szeptember 01-től újra megújúlt hétköznapi akciónk visszavonásig. Az akciók nem érvényesek ünnepi- és munkaszüneti napokon, illetve a fürdő által szervezett kiemelt események alkalmával. Megújult éttermi csapatunk a hétköznapokon kedvezményes menüvel, hétvégén pedig frissen készült változatos és ízletes kínálattal várja a fürdőző és szaunázó vendégeket.

Akcióink egyéb kedvezményekkel nem összevonhatóak!

Kedvezményes Hétfő

Hétindító wellness akciónk. Egész hétvégén dolgozott? Akkor ez az akció Önnek is szól! Töltődjön fel a dolgos hétköznapokra hétfői akciónk keretében.
Kombinált jegyünk ezen a napon 3.300 Ft/fő áron vásárolható. Tartalma: teljes szaunapark és fürdőhasználat, valamint 3 db szaunafelöntés. 

Vizes Kedd-j Akció

Június 15 és Augusztus 31. között NEM érvényes!!!
Vizes Kedd-jen fürdőnkben keddenként. Óriási akcióval várjuk vendégeinket. Emellett lehetőségük van éttermünkben gyorsételek és italok vásárlására, fogyasztására.
Keddenként az összes egésznapos jegyek árából 50 % engedményt adunk.

 

Banzáj szauna szerda

Lazítson a hét közepén vidám hangulatban. Gyümölcstálak, exkluzív fürdőzés, frissítők, színvonalas szaunaprogramok, különleges bőrápolások várják vendégeinket.
Szaunaparkunk 14:00-22:00 között tart nyitva. 3-3 szaunaprogramon vehetnek részt vendégeink 17:30 és 18:15-ös kezdéssel. 

felező csütörtök

Június 15 és Augusztus 31. között NEM érvényes!!!
Ne pazarolja idejét főzéssel! Jöjjön el inkább hozzánk csütörtökönként. Amíg elkészítik ebédjét addig Ön kikapcsolódhat, feltöltődhet medencéinkben.
Az egésznapos jegyek árának 50 %-a levásárolható éttermünk aktuális kínálatából.

Szolgáltatások