fbpx
Kedvezményes wellness napok

Hétköznapi akcióink

Hozzánk megéri eljönni hétköznap is!

Akcióink általános tudnivalói

2020. szeptember 01-től újra megújúlt hétköznapi akciónk visszavonásig. Az akciók nem érvényesek ünnepi- és munkaszüneti napokon, illetve a fürdő által szervezett kiemelt események alkalmával. Megújult éttermi csapatunk a hétköznapokon kedvezményes menüvel, hétvégén pedig frissen készült változatos és ízletes kínálattal várja a fürdőző és szaunázó vendégeket.

Akcióink egyéb kedvezményekkel nem összevonhatóak!

Kedvezményes Hétfő

Hétindító wellness akciónk. Egész hétvégén dolgozott? Akkor ez az akció Önnek is szól! Töltődjön fel a dolgos hétköznapokra hétfői akciónk keretében.
Kombinált jegyünk ezen a napon 3.300 Ft/fő áron vásárolható. Tartalma: teljes szaunapark és fürdőhasználat, valamint 3 db szaunafelöntés. 

Akció Vizes Kedd-j

Vizes Kedd-jen fürdőnkben keddenként. Óriási akcióval várjuk vendégeinket. Továbbá megújult éttermünk kínálata és csapata kezdvezményes napi menü ajánlattal  várja a fürdőzőket már 11 órától.
Keddenként az összes egésznapos jegyek árából 50 % engedményt adunk.

Banzáj szauna szerda

Lazítson a hét közepén vidám hangulatban. Gyümölcstálak, exkluzív fürdőzés, frissítők, színvonalas szaunaprogramok, különleges bőrápolások várják vendégeinket.
Szaunaparkunk 14:00-22:00 között tart nyitva. Két csoportba (17:30-tól vagy 18:15-től) 3-3 szaunaprogramon vehetnek részt vendégeink. 

felező csütörtök

Ne pazarolja idejét főzéssel! Jöjjön el inkább hozzánk csütörtökönként. Amíg elkészítik ebédjét addig Ön kikapcsolódhat, feltöltődhet medencéinkben.
Az egésznapos jegyek árának 50 %-a levásárolható éttermünk aktuális kínálatából.

Szolgáltatások