fbpx

Ajándékozzon Élményt !

Mit ajándékozhat?

Fürdő és/vagy szauna belépő jegyeket, bérleteket. Egy vagy több alkalmas felhasználást is. Éttermi fogyasztást értékutalvánnyal.

Megrendelés

Küldje el megrendelését a lenti űrlap kitöltésével, ezt követően kollégánik felveszik Önnel a kapcsolatot, majd elektronikusan küldjük megrendelését.

Fizetési módok

Banki átutalással vagy a SZÉP kártya bármelyik alzsebéből indított utalással tudja megvásárolni a kívánt utalványt, melynek tudnivalóiról értesítjük.

Elérhetőségeink

info@hertelenditermal.hu
Hétfő–Péntek: 9:00-15:00
(06)72-521-061

Állítson össze egyedi utalványt!

Ajándékozzon élményt szeretteinek! Válogasson kedvére Termálfürdőnk és Szaunaparunk belépői közül és állítsa össze a legmegfelelőbb ajándékot!
Belépőinket egy vagy több alkalmas kombinációval is megrendelheti. Rendelhet értékutalványt is, melyet éttermünkben vásárolhat le az utalvány tulajdonosa. Banki átutaláson kívül SZÉP kártyával is megvásárolhatja bármelyik alzsebből ajándékait.

Küldje meg egy kattintással az Ön által összeállított utalványt és mi elküldjük Önnek a további teendőket. Az utalvány sikeres megvásárlását követőne pedig e-mailben kapja meg letölthető formátumban ajándékutalványát.

Ajándékozzon egészséges kikapcsolódást, wellness élményt!

Ajándék Tipp
Kombinált Belépő

Korlátlan fürdő és szaunapark használat

Ajándék Tipp
Családi belépők

Élmény az egész családnak

Éttermi Fogyasztás

 

ÉRTÉKUTALVÁNY

 

Küldje el rendelését!

info: (06) 72 521-061

Válassza ki a fizetési módot