fbpx
Február 11. SZOMBAT 14:00-23:00

VALENTIN NAP

    Wellness & Romantika egy helyen

ÉLMÉNY WELLNESS!

Lepje meg kedvesét egy romantikus nappal a Hertelendi Termálfürdő és Szaunaparkban. Koccintsanak egy pohár pezsgővel kapcsolatukra és eregessék együtt az ég felé szerelmi kívánságukat tartalmazó lampionjukat. Fürdőnkben 22:15-kor egy különleges relax hangtálas fürdőzéssel lepjük meg Önöket! Éljék át együtt a tibeti hangtálak rezgéseit és hangjátékát, melyek segítenek megerősíteni szerelmi kapcsolatukat és feltöltik testüket-lelküket energiával.

Szingli vagy? Sebaj! Valentin napon a kényeztetés és az élmény neked is megjár. Gyere el és töltődj fel ez alkalomból nálunk. Szingli vendégeinknek is összeállítottunk csomagokat, mert mi rájuk is gondolunk. Ereszd az égbe saját kívánságlampionodat, hogy legtitkosabb vágyad teljesülhessen. Lepd meg magad egy szál illatos örök rózsával és fogyassz egy picccoló pezsgőt kézműves Demeter csoki társaságában!

A valentin napi fürdőzést megédesíthetik szaunaparkunkban különleges „HAMMAM” szaunaprogramjainkkal, kényeztető bőrápolásokkal. Ez alkalomból belépőjegy csomagokat állítottunk össze az érkező pároknak és szingli vendégeinknek is. A programokra előregisztrációval lehet jelentkezni. A szaunában limitáljuk a létszámot az exkluzivitás és maximális kényelem érdekében, így érdemes mielőbb jelentkezni különleges napunkra. A fürdős belépő létszáma nem korlátolt de a csomagok a készlet erejéig lesznek megvásárolhatóak így javasoljuk itt is az előzetes jegyvásárlást, hogy nektek is jusson a lampionos regetés élményéből,a közös medencés pezsgőzésből és a finom kézműves csokiból illatos örök rózsánk mellett.

Virgácsos Hammam & Szauna Program

A Hertelendi Szaunapark mesterei ezúttal egy program csomaggal készülnek. Romantikus felöntések, bőrápolás, mely a török fürdő hagyományaira fog épülni. Endorfin szaunánkban különleges programokkal, mennyei aromákkal, lágy fényekkel lazíthatnak vendégeink. Az illatos gőzkabinban pedig átélhetik a Hamamam bőrápoló fürdő élményét. Szappankrémes hámlasztás, hogy bőre fellégezhessen és feltöltődhessen energiával. Exkluzív virgácsolás a gőzben, mely felpezsdíti bőre vérkeringését és a virgácsokból kicsapodó aromák hatóanyagok ápolják hidratálják testét és lelkét.

EXKLUZÍV

ÉLMÉNYT ADUNK

 • Pezsgős romantika
 • Demeter kézműves csoki
 • Exkluzív Hangtálfürdő
 • Meghitt zenés fürdőzés
 • Különleges Szaunaprogram
 • Kívánság lampion
 • Hammam bőrápolások
 • Illatos kézműves rózsaszál
 • Valentin belépőjegyek
 • Romantika & Wellness

LOVE♥

VALENTIN NAPI BELÉPŐK

Édes Kettes FÜRDŐZÉS

Tartalma 2 fő részére:

Romantikus fürdőzés

1 db Piccolo pezsgő

2 db kézműves csokoládé praliné

1db kívánság lampion

1db kézműves illatos rózsaszál

Tibeti Hangtálfürdő 22:15-től

Ára:
11.900.-

PÁROS
VALENTIN
SZAUNA

Tartalma 2 fő részére:

Romantikus fürdőzés

Korlátlan szaunapark használat

3 db exkluzív szaunaprogram

1 db Hammam bőrápolás

1 db Piccolo Pezsgő

2 db kézműves csokoládé praliné

1 db kívánság lampion

1 db kézműves illatos rózsaszál

Tibeti Hangtálfürdő 22:15-től

 

 

 

Ára:
17.900 .-

SZINGLI VALENTIN SZAUNA

Tartalma 1 fő részére:

Romantikus fürdőzés

Korlátlan szaunapark használat

3 db exkluzív szaunaprogram

1 db Hammam bőrápolás

1 db Piccolo pezsgő

1 db kézműves csokoládé praliné

1db kívánság lampion

1db kézműves illatos rózsaszál

Tibeti Hangtálfürdő 22:15-től

Ára:
9.900 .-

SZINGLI FÜRDŐZÉS

Tartalma 1 fő részére:

Romantikus fürdőzés

1 db Piccolo pezsgő

1 db kézműves csokoládé praliné

1db kívánság lampion

1db kézműves illatos rózsaszál

Tibeti Hangtálfürdő 22:15-től

Ára:
7.900.-

TUDNIVALÓK:

 • A Piccolo pezsgőt, csoki pralinét a beltéri élmény valamint a kültéri mozaikos medencében is elfogyaszthatják.
 • Kívánság lampionok közös eregetéséhez ajánlatos fürdőköntössel készülni!
 • Szeles idő és eső esetén a lampion eregetés elmarad és a lampionokat el tudják vinni vendégeink későbbi felhasználásra.
 • Normál napi fürdőbelépőink is megválthatóak valentin napi csomagjaink mellett.
 • A csomagok megrendelésére és a szaunaprogramok bejelentkezésére a limitált férőhelyek miatt javasoljuk a előregisztrációt.

Programok a Szaunaparkban

ENDORFIN SZAUNA

SZAUNAMESTEREK:
Bangó-Dér Anita, Bagó Gábor, Oberhofer Csenger, Pricz László

DÉLUTÁNI csoport:
14:00 – Zengőtálas felöntés

15:30 – Exkluzív füstrituálé

17:00 – Jeges Afrodiziákumok

18:00 – LAMPIONEREGETÉS

ESTI csoport:
18:45 – Zengőtálas Felöntés

20:15 – Exkluzív Füstrituálé

21:45 – Jeges Afrodiziákumok

Tudnivalók:
Programjainkat a kényelmes és exkluzív kikapcsolódás érdekében limitált létszámmal rendezzük meg. Délután és este is max. 48 fő-t tudunk fogadni, így javasoljuk az előzetes jelentkezést regisztrációs felületünkön. Programjaink az egészséges szaunázási szabályok értelmében fürdőruhamentesen, szaunalepedőben, törölközővel, szaunaruhával és/vagy fedetelen testtel vehetőek igénybe.

HAMMAM BŐRÁPOLÁS

 

DÉLUTÁNI csoport:
14:45 – Török Gőzfürdő program du. /I. csoport

16:15 – Török Gőzfürdő program du./II. csoport

ESTI csoport:
19:30 – Török Gőzfürdő program e./I. csoport

21:00 – Török Gőzfürdő program e./II. csoport


Tudnivalók:

Programjainkon a részvétel a kényelmes és exkluzív kikapcsolódás érdekében limitált létszámmal rendezzük meg. Délután és este is max. 48 fő-t tudunk fogadni, így javasoljuk az előzetes jelentkezést regisztrációs felületünkün. Bőrápoló programjaink az egészséges szaunázási szabályok értelmében fürdőruhamanetesen, fedetelen testtel vehetőek igénybe. A gőzkabinos programok esetében a délutáni és esti vendégek részére is az egyidejű befogadóképesség miatt két-két csoportban tartjuk meg különleges Hammam bőrápolásainkat. A gőzös program a teljes test ápolása érdekében fedetlen testtel textilmentesen zajlik.

Programjaink a Fürdőben

Exkluzív Hangtálfürdő

Fürdő nyitva: 09:30 – 23:00
Zártkörű Hangtálfürdő: 22:15

Töltődjenek fel exkluzív 22:30-kor megrendezésre kerülő különleges zártkörű hangtálfürdő programunkon. Részvétel a hangtálfürdőn azon vendégeink számára lehetséges, akik vagy a „Édes Kettes Fürdőzés” vagy ” Valentin Szauna Spa” csomagokat vásárolják. Meditációs programunk a fürdő rendes zárási ideje után fog zajlani, hogy megfelelő hangulatot és relax körülményeket tudjunk biztosítani a résztvevők számára.

KÍVÁNSÁG LAMPION EREGETÉS

17:45-tól Lampionok kiosztása, használati útmutató az étteremben
18:00-tól Eregetés a fürdő kertjében kültéren

Ezeket a papír lampionokat repülő lámpásnak, azaz Tiang Deng-nek nevezik, melynek története több száz évre nyúlik vissza a keleti világban .
Ennyi év elteltével még mindig él a szokás, miszerint a belesuttogott, ráírt  kívánságok valóra vállnak, és felszálltakor az égbe viszi a ránk leselkedő rosszat, betegséget, bánatot, majd amikor a kívánság lampion fénye kialszik, egy tisztább élet kezdődik el.

A kívánság lampion 30x45x80 cm méretű, tűzvédelem miatt impregnált rizspapírból és egy speciális mécsesből álló lámpás, mely a meleg levegő hatására emelkedik fel a magasba – mérettől függően – 1000 méter magasságba. A mécses kb. 10 percig ég, majd amikor kialszik, a lampionban a mécses az lassan leereszkedik. Mivel a termék csak környezetbarát alapanyagokat tartalmaz, ezért a természetben hamar elbomlik.
A lampion reptetésével tartalmas és felejthetetlen programban lehet része, mikor egyszerre több tucat szerelemi kívánság emelkedik az égbe.

VALENTIN NAP

2023. Február 11. szombat

NYITVATARTÁS:
FÜRDŐ: 09:30-23:00

SZAUNAPARK:12:00-23:00

Romantika és wellness egy helyen!

Várunk Szeretettel!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

 JELENTKEZÉS

Az alábbi regisztrálok gombra kattintva tudja kiválasztani melyik csomagot szeretné megrendelni, akár csak fürdőzős vagy szaunás programunkra jelentkezik.
A regisztráció elküldése után kapni fog első körben egy automatikus visszaigazolást. Ezt követeően válasz e-mailben m,egküldjük Önnek a fizetési és egyáéb tudnivalókat.
Fizetés követőne szintén e-mailben érkezik meg Önnek az elktronikus belépő a csomagokar melyet majd a pénztárnál belépéskor szükséges felmutatnia.