fbpx
Február 12. SZOMBAT 14:00-23:00

VALENTIN NAP

    Wellness & Romantika egy helyen

ÉLMÉNY WELLNESS!

Lepje meg kedvesét egy romantikus nappal a Hertelendi Termálfürdő és Szaunaparkban. Koccintsanak egy pohár pezsgővel kapcsolatukra és eregessék együtt az ég felé szerelmi kívánságukat tartalmazó lampionjukat. Fürdőnkben 22:30-kor egy különleges relax hangtálas fürdőzéssel lepjük meg Önöket! Éljék át együtt a tibeti hangtálak rezgéseit és hangjátékát, melyek segítenek megerősíteni szerelmi kapcsolatukat és feltöltik testüket-lelküket energiával.

Szingli vagy? Sebaj! Valentin napon a kényeztetés és az élmény neked is megjár. Gyere el és töltődj fel ez alkalomból nálunk. Szingli vendégeinknek is összeállítottunk csomagokat, mert mi rájuk is gondolunk. Ereszd az égbe saját kívánságlampionodat, hogy legtitkosabb vágyad teljesülhessen. Lepd meg magad egy szál illatos örök rózsával és fogyassz egy picccoló pezsgőt kézműves Demeter csoki társaságában!

A valentin napi fürdőzést megédesíthetik szaunaparkunkban különleges “HAMMAM” szaunaprogramjainkkal, kényeztető bőrápolásokkal. Ez alkalomból belépőjegy csomagokat állítottunk össze az érkező pároknak. A programokra előregisztrációval lehet jelentkezni. A szaunában limitáljuk a létszámot az exkluzivitás és maximális kényelem érdekében, így érdemes mielőbb jelentkezni különleges napunkra.

Különleges Hammam Szauna Program

A Hertelendi Szaunapark mesterei ezúttal egy program csomaggal készülnek, melyben a felöntések és a bőrápolás a török fürdő hagyományaira fog épülni. Endorfin szaunánkban különleges programokkal, mennyei aromákkal, lágy fényekkel lazíthatnak vendégeink. Az illatos gőzkabinban pedig átélhetik a Hamamam bőrápoló fürdő élményét. Szappankrémes hámlasztás, hogy bőröd fellégezhessen és feltöltődhessen energiával. Exkluzív hammam maszk, mely a vörösagyag tisztító hatásást ötvözi , mandula és babérolaj hidratálásával. Míg a maszk hat semmi més dolguk nincs, mint pihenni, élvezni a balzsamos kényeztetést, a finom illatokat és hallagtni a kellemes lágy zenét.

EXKLUZÍV

ÉLMÉNYT ADUNK

 • Pezsgős romantika
 • Demeter kézműves csoki
 • Exkluzív Hangtálfürdő
 • Meghitt zenés fürdőzés
 • Különleges Szaunaprogram
 • Kívánság lampion
 • Hammam bőrápolások
 • Illatos kézműves rózsaszál
 • Valentin belépőjegyek
 • Romantika & Wellness

LOVE♥

VALENTIN NAPI BELÉPŐK

Édes Kettes FÜRDŐZÉS

Tartalma 2 fő részére:

Romantikus fürdőzés

1 db Piccolo pezsgő

2 db kézműves csokoládé praliné

1db kívánság lampion

1db kézműves illatos rózsaszál

Tibeti Hangtálfürdő 22:30-kor

Ára:
8.900.-

PÁROS
VALENTIN
SZAUNA

Tartalma 2 fő részére:

Romantikus fürdőzés

Korlátlan szaunapark használat

3 db exkluzív szaunaprogram

1 db Hammam bőrápolás

1 db Piccolo Pezsgő

2 db kézműves csokoládé praliné

1 db kívánság lampion

1 db kézműves illatos rózsaszál

Tibeti Hangtálfürdő 22:30-kor

 

 

 

Ára:
12.900 .-

SZINGLI VALENTIN SZAUNA

Tartalma 1 fő részére:

Romantikus fürdőzés

Korlátlan szaunapark használat

3 db exkluzív szaunaprogram

1 db Hammam bőrápolás

1 db Piccolo pezsgő

1 db kézműves csokoládé praliné

1db kívánság lampion

1db kézműves illatos rózsaszál

Tibeti Hangtálfürdő 22:30-kor

Ára:
7.800 .-

SZINGLI FÜRDŐZÉS

Tartalma 1 fő részére:

Romantikus fürdőzés

1 db Piccolo pezsgő

1 db kézműves csokoládé praliné

1db kívánság lampion

1db kézműves illatos rózsaszál

Tibeti Hangtálfürdő 22:30-kor

Ára:
5.600.-

TUDNIVALÓK:

 • A Piccolo pezsgőt, csoki pralinét a beltéri élmény valamint a kültéri mozaikos medencében is elfogyaszthatják.
 • Kívánság lampionok közös eregetéséhez ajánlatos fürdőköntössel készülni!
 • Szeles idő és eső esetén a lampion eregetés elmarad és a lampionokat el tudják vinni vendégeink későbbi felhasználásra.
 • Normál napi fürdőbelépőink is megválthatóak valentin napi csomagjaink mellett.
 • A csomagok megrendelésére és a szaunaprogramok bejelentkezésére a limitált férőhelyek miatt javasoljuk a előregisztrációt.

Programok a Szaunaparkban

ENDORFIN SZAUNA

Délutáni csoport:
14:30 – Zengőtálas relax

16:00 – Illatos füstrituálé

17:30 – Van, aki forrón szereti

Esti csoport:
19:00 – Zengőtálas relax

20:30 – Illatos füstrituálé

22:00 – Van, aki forrón szereti


Tudnivalók:

Programjainkat a kényelmes és exkluzív kikapcsolódás érdekében limitált létszámmal rendezzük meg. Délután és este is max. 46 fő-t tudunk fogadni, így javasoljuk az előzetes jelentkezést regisztrációs felületünkön. Programjaink az egészséges szaunázási szabályok értelmében fürdőruhamanetesen, szaunalepedőben, törölközővel, szaunaruhával és/vagy fedetelen testtel vehetőek igénybe.

HAMMAM BŐRÁPOLÁS

Délutáni csoport:
15:10 – Török Gőzfürdő program du. /I.

16:40 – Török Gőzfürdő program du./II.

Esti csoport:
19:40 – Török Gőzfürdő program e./I.

21:10 – Török Gőzfürdő program e./II.


Tudnivalók:

Programjainkon a részvétel a kényelmes és exkluzív kikapcsolódás érdekében limitált létszámmal rendezzük meg. Délután és este is max. 46 fő-t tudunk fogadni, így javasoljuk az előzetes jelentkezést regisztrációs felületünkün. Bőrápoló programjaink az egészséges szaunázási szabályok értelmében fürdőruhamanetesen, fedetelen testtel vehetőek igénybe. A gőzkabinos programok esetében a délutáni és esti vendégek részére is az egyidejű befogadóképesség miatt két-két csoportban tartjuk meg különleges Hammam bőrápolásainkat.

Programjaink a Fürdőben

Exkluzív Hangtálfürdő

Fürdő nyitva: 14:00-23:00
Zártkörű Hangtálfürdő: 22:30

Töltődjenek fel exkluzív 22:30-kor megrendezésre kerülő különleges zártkörű hangtálfürdő programunkon. Részvétel a hangtálfürdőn azon vendégeink számára lehetséges, akik vagy a “Édes Kettes Fürdőzés” vagy ” Valentin Szauna Spa” csomagokat vásárolják. Meditációs programunk a fürdő rendes zárási ideje után fog zajlani, hogy megfelelő hangulatot és relax körülményeket tudjunk biztosítani a résztvevők számára.

KÍVÁNSÁG LAMPION EREGETÉS

18:00-tól Lampionok kiosztása, használati útmutató az étteremben
18:15-tól Eregetés a fürdő kertjében kültéren

Ezeket a papír lampionokat repülő lámpásnak, azaz Tiang Deng-nek nevezik, melynek története több száz évre nyúlik vissza a keleti világban .
Ennyi év elteltével még mindig él a szokás, miszerint a belesuttogott, ráírt  kívánságok valóra vállnak, és felszálltakor az égbe viszi a ránk leselkedő rosszat, betegséget, bánatot, majd amikor a kívánság lampion fénye kialszik, egy tisztább élet kezdődik el.

A kívánság lampion 30x45x80 cm méretű, tűzvédelem miatt impregnált rizspapírból és egy speciális mécsesből álló lámpás, mely a meleg levegő hatására emelkedik fel a magasba – mérettől függően – 1000 méter magasságba. A mécses kb. 10 percig ég, majd amikor kialszik, a lampionban a mécses az lassan leereszkedik. Mivel a termék csak környezetbarát alapanyagokat tartalmaz, ezért a természetben hamar elbomlik.
A lampion reptetésével tartalmas és felejthetetlen programban lehet része, mikor egyszerre több tucat szerelemi kívánság emelkedik az égbe.

VALENTIN NAP

2022. Február 12. szombat

NYITVATARTÁS:
FÜRDŐ: 09:30-23:00

SZAUNAPARK:12:00-23:00

Romantika és wellness egy helyen!

Várunk Szeretettel!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp